det Grafiske Hus, vi er flyttet...

FØLG OS PÅ

GRAFISK TOTALLEVERANDØR

TIL TIDEN, AFTALT PRIS - SIDEN 1992

Køge får nyt, kæmpe grafiske hus

Køge Kopi er flyttet med plads til alt, specielt de gode tilbud og gode service
Det er byens velkendte grafiske totalleverandør, Køge Kopi, som flytter, udvider og byder nye samarbejdspartnere indenfor. Den 6. juni åbner Køges største grafiske hus, når Køge Kopi åbner dørene til mere end 600m2 specialviden og høj service.


Alt indenfor tryk – fra koncept til færdig produkt og distribution.


Der springer sved af panden på ejer Lars Pedersen, som siden 1992 har drevet Køge Kopi sammen med sin far.


Det er ikke kun det solrige majvejr, der giver varmen, det er også arbejdet med at få de ny lokaler på Københavnsvej parat til åbningen. Det er det gamle AO på Københavnsvej som nu skal lægge gulve til de mere end 600m2 grafisk hus, og ikke mindst de to nye gigantiske trykmaskiner, som netop er flyttet ind.


”Efter 9 år er vi vokset ud af vores lokaler i Ølby Centret, og med vores ønsker om at samle endnu flere gode kræfter, er vi nødt til at få mere plads,” fortæller Lars Pedersen, som samler Køge Kopi samt reklamebureauet Andersson og Jantzen under samme tag. ”Det nye grafiske hus betyder blandt andet at vi kan få plads til tre højkapacitets maskiner, montage af folie på biler blandt andet, så vi kan yde endnu bedre kvalitet og hurtigere service til vores kunder.”


Udvidelsen har længe været et stort ønske for Køge Kopi, og da de rette lokaler blev tilgængelige i Køge, var Lars Pedersen ikke i tvivl – ”for det betyder noget for mig, at det er her i byen. Det er vores klare mission at investere lokalt og være med til at udvikle Køge med tilbud, som kan tiltrække kunder fra hele landet, vækst i lokalområdet er vigtigt.”


Generelt betyder det noget, at firmaet arbejder for at gøre en forskel, med blandt andet brug af klimakompenseret papir, er hovedsponsor til Køge Festuge, andre lokale festivaler og ikke mindst til Familier for Kræftramte Børn. ”Selvfølgelig er vi en forretning, men vi har også et ansvar for det samfund vi agerer i,” slår ejeren fast.


Lige om hjørnet venter også firmaet et 25-års jubilæum, nemlig i 2017. ”Vi er virkelig stolte af at klare os så godt i så hård en branche, og der er ingen tvivl om, at god kvalitet og service stadig er efterspurgt blandt kunderne,” slutter Lars, som også arbejder for at lancere en grafisk webshop senere på året – når flytningen lige er kommet helt på plads.


Fakta:

Fra 6. Juni vil Køge Kopi være at finde i det Grafiske Hus på Københavnsvej 72-74, - den 3. Juni er der lukket for at kunne flytte.


Køge Kopi –  Grafisk Total Leverandør siden 1992 – alt i print, tryk og kopi om det er visitkort, plakater eller rollups til udstilling.


Andersson og Jantzen – reklamebureau siden 1990 , iværksætter på Køge.nu og leverandør til alt fra websider, logoer til rentegnet design koncepter - individuelt web og design.


KØGE KOPI  CVR nr. 12 24 65 36


Bank -  Reg.nr. 4865

konto.nr. 0010778018

KØGE KOPICENTER A/S  |  MAIL@KKOPI.DK |  tlf: 56 63 73 00   | KØBENHAVNSVEJ 72 , 4600 KØGE