Mere tryk på KKopi

FØLG OS PÅ

GRAFISK TOTALLEVERANDØR

TIL TIDEN, AFTALT PRIS - SIDEN 1992

Mere tryk på Køge Kopi

Med udvidelsen af grafisk webshop
Køge KopiCenter A/S udvider igen

Denne gang er det med en grafisk webshop, der skal tiltrække kunder fra hele landet. Med investering i endnu flere og større tryk- og printmaskiner er det oplagt at udvide, så man både har en webshop og en fysisk butik i de nye imponerende lokaler på Københavnsvej 72-74.

 

Nu kan kunder fra hele landet lægge produktionen af deres tryksager hos Køge KopiCenter – eller rettere hos Grafisk Webshop, der er Køge KopiCenter's online-butik.

 

Flere ordrer, ja tak

Med flytningen til Københavnsvej og investering i en endnu større maskinpark til håndtering af alle typer trykopgaver er man nu klar til flere ordrer, - og derved øge produktionen.

 

Vores kundeskare i Køge KopiCenter vokser støt, men vi oplever, at størstedelen af vores kunder befinder sig i nærområdet. Det vil vi gerne ændre på. Nu har vi kapaciteten til at håndtere langt flere opgaver, siger indehaveren Lars Pedersen.

 

Nu også med webshop

Derfor har man brugt sommeren på at etablere en webshop, så man kan nå ud til kunder i HELE landet.Til virksomheder, foreninger og private, som vi normalt ikke ville have fået kontakt til.

 

Vores eksisterende kunder vil stadig blive serviceret af Køge KopiCenter, så webshoppen er tiltænkt nye kunder i alle andre dele af landet, som vi sædvanligvis ikke ville få kontakt til, siger Lars Pedersen. Via Grafisk Webshop kan kunderne let og hurtigt bestille mange typer trykopgaver for eksempel flyers, plakater, visitkort eller bannere. Med få klik er kunden i mål med en bestilling - til konkurrencedygtige priser og med gratis fragt.

 

Høje ambitioner

2016 har været et ’investeringernes år’ – med nye og meget større lokaler, endnu flere tryk- og printmaskiner og nu senest udviklingen af Grafisk Webshop.

 

Vi skal op i kadence, vores forretning er gearet til det nu! Siden vores start i 1992 har vi år for år haft en stor og voksende skare af trofaste kunder, men nu er det tid til udvikling, og at vi får fuld udnyttelse af vores nye set-up. Den store viden og erfaring vi har, er oplagt at bruge til at løse opgaver for hele landet, og her er en webshop det helt rigtige værktøj, tilføjer Lars Pedersen.

 

Ambitionerne er høje for både Køge KopiCenter og Grafisk Webshop, og det er planen, at medarbejderstaben skal udvides med ekstra medarbejdere til at varetage bestillingerne via Grafisk Webshop.

 

In-house reklamebureau – en god ide

Det strategiske samarbejde med reklamebureauet Andersson & Jantzen har vist sig at være en god beslutning, både i forhold til Køge KopiCenter's eksisterende kunder, som kan få hjælp til design og layout, men også i forhold til nye kunder via Grafisk Webshop vil det være et ekstra plus at kunne hjælpe dem i mål med en trykklar fil. På den måde er Køge KopiCenter leverandør fra ide til færdig tryksag.

 

Gør dit køb med Grafisk Webshop på grafiskwebshop.dk

KØGE KOPI  CVR nr. 12 24 65 36


Bank -  Reg.nr. 4865

konto.nr. 0010778018

KØGE KOPICENTER A/S  |  MAIL@KKOPI.DK |  tlf: 56 63 73 00   | KØBENHAVNSVEJ 72 , 4600 KØGE