Strategisk alliance

FØLG OS PÅ

GRAFISK TOTALLEVERANDØR

TIL TIDEN, AFTALT PRIS - SIDEN 1992

Kreativ strategisk alliance

Andersson, Jantzen og Pedersen i kreativ alliance.Grafikeren Torben Jantzen, tekstforfatteren Tom Andersson og Lars Pedersen fra Køge Kopicenter slår sig nu sammen i en strategisk alliance med det formål at kunne tilbyde både eksisterende og nye kunder effektiv kommunikationsløsninger fra idé til færdigt produkt på både printsiden og forskellige elektroniske platforme.


Under navnet aogj reklamebureau med Lars Pedersen som ny ejer får samarbejdet i første omgang til huse i Køge Kopicenters lokaler i Ølby, og planen er om kort tid at etablere sig som et fælles kreativt hus i nye større lokaler.


Lars Pedersen ser især muligheder for nogle markante synergier i forbindelse med samarbejdet:

”Vi får meget tit forespørgsler på både grafisk design og tekster, og har normalt henvist til freelancere, men med det nye samarbejde kan vi tilbyde effektive løsninger samlet ét sted”, fortæller Lars Pedersen, som især de senere år har oplevet en stigende efterspørgsel efter de totalløsninger, som nu med det nye samarbejde bliver endnu nemmere at levere.


Andersson & Jantzen har arbejdet sammen i mere end 25 år, og den nye alliance med Køge Kopicenter og Lars Pedersen giver heller ikke anledning til søvnløse nætter hos Torben Jantzen:

”Vi har jo kendt Lars og hans far Jørgen og Køge Kopicenter næsten lige så længe som vi har haft reklamebureau, og sammen har vi gennem årene altid haft gode erfaringer med samarbejdet og holdningen til kvalitet og service, så derfor er det også for vores vedkommende et koncept, som vi kan se en række fordele ved – både for vores eksisterende kunder og for nye kunder, som fx kan se fordelen af de nye digitale printmuligheder”, vurderer Torben Jantzen, som allerede nu sidder i lokalerne på Københavnsvej med en række nye opgaver.


Selv om adressen skiftes, er det stadig samme mails og telefonnumrene hos aogj reklamebureau. Ligesom eksisterende medarbejdere fremover også vil være tilknyttet virksomheden.

KØGE KOPI  CVR nr. 12 24 65 36


Bank -  Reg.nr. 4865

konto.nr. 0010778018

KØGE KOPICENTER A/S  |  MAIL@KKOPI.DK |  tlf: 56 63 73 00   | KØBENHAVNSVEJ 72 , 4600 KØGE